Opmaak & Fotografie


Lay-out; hoe zal het er uit zien.


De stijl waarmee je communiceert zegt heel veel over wie je bent. De lay-out bepaald mee je boodschap en wie erdoor zal aangesproken worden.


Het is dus heel belangrijk te weten wie je doelpubliek is, wat je wil communiceren en via welke kanalen. Onze grafische specialisten zullen hierop inspelen om je boodschap perfect over te brengen.


Verder kunnen wij uw ganse communicatiestijl onder de loep nemen. Van naamkaartjes over mailings tot folders en catalogen.


Hiernaast verzorgen wij de realisatie van uw drukwerken, mailings en andere.Meer info? - Samen bekijken wij uw project en bespreken wij uw boodschap. Hoe kunnen wij deze best overbrengen.

Klik hier
Beelden zeggen veel meer dan woorden!


Je hebt heel wat fotomateriaal. Wat is er nog actueel? Is het GDPR proof? Dit samenbrengen in een database van bruikbare foto's is een ding.


Een tweede deel is dat fotomateriaal gaan realiseren dat nog ontbreekt. Van welke realisaties dienen er opnamen gemaakt. Ook dit deel kunnen wij voor u verzorgen.


Heb je evenementen in beeld te brengen, het productieproces of foto-opnamen van uw producten? Wij zorgen voor professioneel fotowerk.


Niet te vergeten - kwaliteitsfoto's van u en uw medewerkers voor uw website, folder en mailing!

 


Meer info? - We bespreken welk beeldmateriaal er nodig is en hoe dit te realiseren.

Klik hierWij zorgen voor een optimale communicatie met de buitenwereld!